Hát kirúgtak. Nem tegnap...két éve. Durva volt és igazságtalan...csak kellett a helyem egy puncsosnak... Hát láttunk már ilyet.

A kérdés az, hogy az asztrál csillagjegy bezavar-e a józan ész megőrzésében egy ilyen helyzetben? Úgy értem BIKA vagyok és lételemem a meló. De a kutyának sem kellek vagy lehet, hogy kellenék, de még nem találtam meg azt a munkáltatót, akit a hasonlatban kutyának neveztem. munkasprint munkamánia munkanélküliség munkakeresés

Persze viccesek ezek az interjúk, én például igyekszem emlékezetes lenni (ne tegyétek: eddig nem jött be!!), azaz nem a sablon szöveget, a sablon motivációs levéllel adni. Utálják.  Én is. Megalázó - már ha addig eljutsz. Tényleg nem jeleznek vissza, ez nem városi legenda.

Szóval májusi vagyok, azaz BIKA - nem igazán mozgat az asztrológia, de annyi igaz belőle, hogy a magam értékét az anyagi hasznosságommal teszem egyenértékessé, azaz annyit érek, amennyit keresek -és utálomalázárjánost. Mivel nem keresek egy vasat sem, depimentesen nem kelek ki az ágyból és csokiba fojtom bánatom. Persze pályázgatok, de a kutyáról már írtam fentebb. 

Meg hát itt ez a bikaság. Biztos vagyok benne, hogy vannak embertársak, akik tudják élvezni ezt a fene nagy szabadságot, amit az állapot ad, főleg, ha nem az éhenhalás a társuló szituáció, de egy bika tuti nem. Munka kell, azaz kellene...a pénz csak hasznos hozadék. 

munkasprint munkamánia munkanélküliség munkakeresés

Mit csinál egy BIKA munka nélkül? Hát először is bánatosan bőg: "muuuu", másodszor pótcselekszik, hogy legalább úgy tűnjön, hogy hasznos és tevékeny, harmadszor igyekszik mindent elkövetni, hogy ne bolonduljon bele a feleslegesség érzetébe. Szóljatok, ha nektek sikerült!